Στα πλαίσια της παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, η Βιοφρέσκο διαθέτει πολυετή εμπειρία καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την δημιουργία βιολογικών προϊόντων υψίστης ποιότητας με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και με το δικό σας εμπορικό σήμα.

100% Ελληνική παραγωγή, με διατήρηση χαμηλού κόστος αλλά και ευελιξίας στις ελάχιστες παραγόμενες ποσότητες που απαιτούνται για την υλοποίηση του project σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρή ποσότητα και βήμα βήμα να πετύχετε τον στόχο σας, εξασφαλίζοντας τη σωστή κατανομή της επένδυσης σας τόσο για την παραγωγική διαδικασία αλλά και για τον στρατηγικό σχεδιασμό της προώθησης.

Μερικά από τα προϊόντα που παράγουμε με ιδιωτική ετικέτα είναι:

-Παστέλι
-Μπάρες
-Soft Cookies
-Κουλουράκια
-Κριτσίνια
-Παξιμάδια
-Επαλείμματα( ταχίνι, φιστικοβούτυρο κ.α.)

Γιατί ιδιωτική ετικέτα με την Βιοφρέσκο?
✔Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: Ευελιξία στην ποσότητα παραγγελίας με δυνατότητα να παρέχουμε μικρή ποσότητα βοηθώντας σας έτσι στο ξεκίνημα της δική σας σειράς προϊόντων.

✔Έλεγχος: Η δημιουργία προϊόντος-ιδιωτικής ετικέτας σας δίνει περισσότερο έλεγχο στην κοστολόγηση, την προώθηση, την επιλογή των καναλιών πωλήσεων και την διανομή μέσω αυτών, γιατί εσείς θέτετε τους κανόνες.

✔Προσαρμογή στις απαιτήσεις σας: Διαθέτουμε διάφορες συσκευασίες αλλά και γραφιστικές προτάσεις για την ετικέτα, ώστε να συναντήσουμε τις απαιτήσεις του project σας.

✔Ποιότητα: Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων και κάθε βήμα της παραγωγικής μας διαδικασίας υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο καθώς τηρούμε HACCP ISO 22000:2018 σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε την δημιουργία προϊόντος με το εμπορικό σας σήμα?
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 688 553 ή μέσω email στο contact@biofresco.gr