Εξαγωγές-εξωστρέφεια

Η εταιρεία μας επενδύει κάθε χρόνο με την συμμετοχή της σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις με στόχο την δικτύωση, νέα προϊόντα αλλά και αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας που πλέον αποτελεί πρωταρχικό πυλώνα ανάπτυξης.

Οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται στη συνεχή έρευνα & ανάπτυξη με νέα, μοναδικά προϊόντα και με τη δημιουργία στενών ισχυρών σχέσεων με τους εμπορικούς μας συνεργάτες τόσο στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό. Πλεόν προσφέρουμε και την δυνατότηα ιδιωτικής ετικέτας PL κάτι που δημιουργεί τις απαραίτητες προκλήσεις για νέα προϊόντα & συνταγές αλλά και την εξέλιξη μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο export@biofresco.gr

 

Χονδρική-Αντιπροσωπείες

Παραγόμενα: Μερικές από τις κατηγορίες τροφίμων που παράγονται αμιγώς από τη Βιοφρέσκο είναι:

-Αρτοσκευάσματα: Κριτσίνια, κουλουράκια, soft cookies, φρυγανιές κα.
-Επαλείμματα: Ταχίνι, ταχίνι με κουβερτούρα & μέλι, φιστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο, πραλίνα φουντουκιού, μαρμελάδες κα.
-Snack: Παστέλι, γαριδάκια, μπάρες κα.

Μαναβική: Στο τμήμα μαναβικής μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία βιολογικών φρούτων και λαχανικών. Συνεργαζόμαστε με εγχώριους παραγωγούς αλλά και εισάγουμε και ιδιαίτερα φρούτα από το εξωτερικού για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Brands: Η συνεργασία μας με κορυφαία στο είδος brands του εξωτερικού, μας κάνει περήφανους τόσο από λόγω κορυφαίας ποιότητας αυτών αλλά και από την επιτυχία μας να καλύπτουμε τους συνεργάτες μας με μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων έτσι ώστε με τη σειρά τους να προσφέρουν στους πελάτες τους με σιγουριά τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα.


-Βρεφικές τροφές: Φόρμουλα γάλακτος & ολοκληρωμένη σειρά τροφών όπως κρέμες, γεύματα σε βαζάκια, πουρεδάκια κα.
Παιδικά σνακ: Μπισκοτάκια, γκοφρέτες, smoothies, γαριδάκια κα.