ΓΙΑΤΙ Η KOMBUCHA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ?
Αυτό το τσάι μανιταριού, διεγείρει πολύπλοκες αντιδράσεις καθώς τρέφεται από τη ζάχαρη του τσαγιού και δημιουργεί ωφέλιμες ουσίες όπως βιταμίνες, γλυκολικό και γαλακτικό οξύ. Είναι εξαιρετικό λόγω των αποτοξινωτικών ιδιοτήτων του. Ενώνεται με τις τοξίνες που υπάρχουν στο σώμα και τις μετατρέπει σε διαλυτούς σχηματισμούς, ώστε το σώμα να μπορεί να τους αποβάλλει. Ενισχύει τα κύτταρα, την ροή του οξυγόνου στους ιστούς άρα την ζωτικότητα, βοηθάει στη ρύθμιση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος, στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, στα προβλήματα των αρθρώσεων και σε πολλές ακόμα λειτουργίες του οργανισμού.
Δείτε περισσότερα: https://goo.gl/vTVekg