
Παραδοσιακός βουβαλίσιος καβουρμάς
χωρίς συντηρητικά
Ο καβουρμάς παράγεται απο 100% βουβαλίσιο κρέας το οποίο σιγοβράζει για ώρες και κατόπιν στραγγίζεται από το νερό με το λίπος. Στη συνέχεια καβουρδίζεται με βότανα και μυρωδικά.
Το βουβαλίσιο κρέας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κρέατα για το βαθύ κόκκινο χρώμα την ξεχωριστή του γεύση και για την μοναδική σύσταση του σε λίπος. Το ενδομυϊκό λίπος του είναι λιγότερο, σε σχέση με το βόειο κρέας, ενώ το χρώμα του είναι πιο λευκό, πλούσιο σε σίδηρο και πρωτεΐνη με μικρότερη περιεκτικότητα σε χοληστερόλη από όλα τα άλλα κρέατα. Οι νεροβούβαλοι εκτρέφονται σε φυσικές συνθήκες από οικογενειακές φάρμες στην περιοχή της κερκίνης. Δεν μπορούν να ζήσουν σε αιχμαλωσία και επομένως είναι αποκλειστικά ελευθέρας βοσκής χωρίς ορμόνες, φάρμακα ή αντιβιοτικά.
Ότι πιο αγνό και νόστιμο για εσάς.
Διατίθεται για προ παραγγελία όταν υπάρξει διαθέσιμο απόθεμα.
Βουβαλίσιο κρέας και μπαχαρικά
Ιδανικό για μεζέ και για την παραγωγή παραδοσιακών πιάτων.
Εταιρία | Το χασαπάκι |
---|---|
Προέλευση | Ελλάδα |