
Βιολογικό κακάο σε σκόνη με 21% λιπαρά
Το ελαφρώς απο-βουτυρωμένο κακάο είναι ηπιότερο και έχει μια πιο ολοκληρωμένη γεύση. Διαλύεται ιδιαίτερα εύκολα σε ζεστό γάλα. Αυτό το καθιστά ιδανικό για την παραγωγή ροφήματος σοκολάτας.
Το κακάο είναι ο ξηρός και μερικώς ζυμωμένος λιπαρός σπόρος του κακαόδεντρου από το οποίο γίνεται η σοκολάτα. Η σκόνη του ειναι μια ξηρή σκόνη που παράγεται με την άλεση των σπόρων του κακάοδεντρου και την αφαίρεση του βούτυρου κακάο από τα σκούρα καφέ , πικρά στερεά κομμάτια.Το ρόφημα κακάο φαίνεται να είναι αφέψημα με ευεργετικές συνέπειες στην υγεία του ανθρώπου. Σημαντικός αριθμός επιστημονικών μελετών παρουσιάζουν το κακάο να περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδινών, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση.
Κακάο *, ρυθμιστής οξύτητας: ποτάσα, βούτυρο κακάο 21%
-Ρίχνετε κακάο, ζάχαρη, και λίγο γάλα σε ένα μπρίκι και ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το κακάο και η ζάχαρη να διαλυθούν.
nutritional values & analytical results per 100 g
Energie kJ / kcal 1634 kJ / 391 kcal
fat 21,0 g
of which saturates 13,2 g
carbohydrates 12,4 g
of which sugars 0,3 g
protein 22,3 g
salt 0,1 g
Πακέτο | 10x125 gr |
---|---|
Brands | Naturata |
Διατροφικές αξίες | Χωρίς πρόσθετα |
Εταιρία | Naturata |
Πιστοποιητικά | Fairtrade, Προϊόν βιολογικής προέλευσης |
Προέλευση | Γερμανία |
Καθαρό βάρος | 120gr |