Βρείτε το στα καταστήματα

Φασόλι άσπρο μέτριο (Καστοριάς)”Βιοφρέσκο” 500gr.

Κωδικός: 3-0-02522

049-1024x682

Φασόλι άσπρο μέτριο

Στόχος της Biofresco είναι να συλλέξει για εσάς μόνο τα υψηλότερης ποιότητας  βιολογικά προϊόντα, παραγόμενα σε επιλεγμένα καλλιεργήσιμα εδάφη από όλο τον κόσμο. Με την πολυετή παρουσία μας στον χώρο έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργασίας με αγρότες έμπειρους και εκπαιδευμένους πάνω στις βιολογικές γεωργικές πρακτικές, ικανοί  να καλλιεργήσουν υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα για εσάς.

Εγγυώμαστε τα ποιο αγνά, βιολογικά προϊόντα, από το χωράφι απευθείας στο πιάτο σας.

 

Δεν είναι διαθέσιμο

    Vegan, Χωρίς αλάτι, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς ζάχαρη, Χωρίς πρόσθετα,

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

100% βιολογικά φασόλια

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αφήνετε τα φασόλια στο νερό για 4-5 ώρες. Βράζετε για 10 λεπτά μαζί με τα φύλλα δάφνης. Αφήνετε τα φασόλια να ξεκουραστούν για 10 λεπτά και στη συνέχεια τα στραγγίζετε. Βράζετε για άλλα 10-15 λεπτά ή να μαλακώσουν.
Σε ένα σκεύος σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τη τομάτα, τον πελτέ διαλυμένο στο ζωμό και τα καρότα. Βράζετε για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά με κλειστό το καπάκι του σκεύους.
Κατεβάζετε τη σάλτσα από τη φωτιά και ρίχνετε το σέλινο. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε τη σάλτσα να σταθεί για 5 λεπτά. Σε ένα πήλινο βάζετε τα φασόλια και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά, με κλειστό το καπάκι του πήλινου.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πακέτο 18x500 gr
Brands

Biofresco

Διατροφικές αξίες

Vegan, Χωρίς αλάτι, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς ζάχαρη, Χωρίς πρόσθετα

Εταιρία

Βιοφρέσκο

Πιστοποιητικά

Προϊόν βιολογικής προέλευσης

Προέλευση

Ελλάδα

Καθαρό βάρος

500 gr

Σχετικά προϊόντα