
baking powder (μπέικιν πάουντερ)
Το μπέικιν πάουντερ (baking powder) αποτελεί διογκωτικό υλικό μαγειρικής, δηλαδή ουσία που βοηθά στη διόγκωση διαφόρων παρασκευών στη μαγειρική. Η διαφορά τους έγκειται στο ότι η μαγειρική σόδα είναι καθαρό διττανθρακικό νάτριο, ενώ τo μπέικιν πάουντερ εμπεριέχει διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα δηλαδή), καθώς επίσης παράγοντα οξέως και κάποιον παράγοντα απορρόφησης της υγρασίας.
Αλεύρι σίτου *,γλουτένη σίτου* , Βύνη κριθαριού *, ζάχαρη απο ζαχαροκάλαμο *,σκόνη ασερόλα
Όπου *=προιόν βιολογικής γεωργίας
3-3,5% επί της συνταγής
Πακέτο | 24x80 gr |
---|---|
Brands | Biofresco |
Διατροφικές αξίες | Χωρίς πρόσθετα |
Εταιρία | Βιοφρέσκο |
Πιστοποιητικά | Προϊόν βιολογικής προέλευσης |
Προέλευση | ΕU |
Καθαρό βάρος | 80 gr |