
Βιολογική Αγαρ-Αγαρ
Για να ενεργοποιηθεί το άγαρ άγαρ, πρέπει πρώτα να διαλυθεί σε νερό ή άλλο υγρό (π.χ. γάλα, κρέμα γάλακτος, χυμός κ.λπ.), το οποίο θα φέρουμε έπειτα σε βρασμό. Αυτό είναι αναγκαία συνθήκη, γιατί το άγαρ άγαρ αρχίζει να «δουλεύει» πάνω από τους 82°C.
Μόλις βράσει το μείγμα, το αποσύρουμε. Το άγαρ άγαρ έχει ενεργοποιηθεί μεν, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι αμέσως εμφανή. Το μείγμα θα πήξει αφού κρυώσει. Ομως το πλεονέκτημα του άγαρ άγαρ έναντι της ζελατίνης είναι ότι πήζει πολύ πιο γρήγορα, μόλις δηλαδή το μείγμα έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Συστατικά: πηκτίνη σκόνη απο φύκια, φυσική ζελατίνη
Βράστε το διαλυμένο σε νερό ή άλλο υγρό για να ενεργοποιηθεί
Πακέτο | 12Χ30gr |
---|---|
Brands | Biofresco |
Διατροφικές αξίες | Vegan, Χωρίς πρόσθετα |
Εταιρία | Βιοφρέσκο |
Πιστοποιητικά | Organic farming, Προϊόν βιολογικής προέλευσης |
Προέλευση | Γερμανία |
Καθαρό βάρος | 30 gr |